Capcom пуска комплект с аркадни ретро заглавия

0
47

Скоро наближава тридесетият рожден ден на игралната компания Capcom и по този случай тя смята да пусне нови версии на някои от легендарните си ретро заглавия. Пакетът с игри се казва Capcom Arcade Cabinet: Retro Game Collection. Той ще се предлага за теглене и закупуване по интернет, съобщи Eurogamer.

Комплектът ще бъде достъпен за игралните конзоли PlayStation 3 и Xbox 360. Засега е потвърдено, че ще са разпространява официално в западните държави. Той ще съдържа класически заглавия, пуснати на пазара през осемдесетте години. Те са допринесли много за утвърждаването на Capcom като водеща компания в света на игрите.

За да се запази автентичността на заглавията специалистите на Capcom са оставили дори някои от оригиналните бъгове, които можеха да се открият в старите версии на игрите. В пакета ще бъде включена класиката от 1987 година Black Tiger. Очаква се да присъстват още 1942, Commando, Gun.Smoke и Trojan.

Към някои от игрите ще има добавени нови режими, за да се намали екстремната трудност, която беше характерна за оригиналните версии. Това включва възможност да се регулира силата на атаката и размерът на получаваните щети. Нововъведенията ще позволят дори на най-неопитните геймъри да стигнат до края на всяко заглавие в пакета.

Capcom показа и няколко изображения, свързани с Arcade Collection, за да подсили интереса на геймърите.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари