Едно от многото интригуващи игрови заглавия, които бяха анонсирани за сегашното поколение конзоли беше този на Pragmata. Краткият тийзър не казваше нещо особено, но определено загатва за потенциал. И за съжаление от анонса на играта досега не чухме нищо повече от страна на Capcom, освен, че Pragmata е забавена за 2023. Наскоро обаче японското студио подаде нова информация за играта. Научихме я благодарение на представения от тях редовен финансов отчет за изминалото тримесечие. Capcom подчертават, че работата по Pragmata върви със стабилен прогрес и те са привлекли свежа кръв към екипите си.

„Базирайки се на поставените средносрочни цели, в качеството си на отговорник по разработката, аз се опитвам да изпълня отговорностите си по отношение на приходната част чрез релокация на инвестиционния бюджет за бързата разработка на основни поредици, като Resident Evil и Monster Hunter за различните платформи. В същото време работим по създаването на изцяло ново заглавие, възползвайки се от нашият ресурс от таланти, който обогатихме чрез проактивните ни усилия по наемане на персонал. За последно, ние анонсирахме екшън приключението PRAGMATA за новото конзолно поколение и осъществяваме бърз напредък в работата по него“, пише в доклада си Capcom. „На новите разработчици е предоставен шанса да придобият ноухау и умения чрез опит на терен в областите, в които са назначени за работата по популярни игри и големи заглавия. PRAGMATA се явява именно едно такова усилие, насочено към млади служители“.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари