Capcom: Resident Evil 7 ще е сред звездите на VR пазара

0
20


Resident Evil 7
няма да е просто поредния продукт от сериите, обещава Capcom. Играта се връща към хорър корените си, което няма как да не бъде отчетено от всеки фен на първите игри. Освен това, играта ще има и VR версия. Хорър във виртуална реалност си звучи зловещо и не съм сигурен, че ще е преживяване, което всеки би понесъл (определено не бих пробвал Paranormal Activity VR), но всичко зависи от Capcom. А надеждите на студиото за представянето на VR версията на играта са големи. Това разбираме от част от публикувания наскоро доклад за финансовото представяне на компанията за изминалия отчетен период.

 „Имам силна връзка със сериите в качеството си на човек, свързан лично с тях още от първата игра. Аз обаче съм особено ентусиазиран относно новата игра. Това е така, защото през тази година – която някои определят, като „VR Година първа“ – ние ще се опитаме да поемем лидерството на този нов пазар посредством Resident Evil 7“, споделя в доклада Джун Такеучи, шеф на отдел Consumer Games Development Division 1 към Capcom.

Изглежда японците са сериозни за виртуалната реалност. RE7 VR ще е първата голяма игра за виртуална среда и ако портът се окаже успешен, със сигурност Capcom ще поведат тук. Ще почакаме и ще видим.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари