CD Projekt желае да издава DLC-та за Cyberpunk 2077 в стила на The Witcher 3

0
383

На Е3 събитието тази година зрителите бяха приятно изненадани от анонса на очаквания хит Cyberpunk 2077. Още отсега е очевидно, че играта ще разчупи всички класации, но CD Projekt Red се е поучила от свой предишен феномен. Компанията помни преживяването с The Witcher 3, игра, допълнена с отлични експанжъни (носещи индивидуални и също толкова дълги сюжети). В тази връзка Алвин Лиу, координаторът на UI за новата игра, сподели пред Prima Games – Cyberpunk 2077 ще донесе със себе си пълна история, но това няма да е краят.

Той сподели: „Говоря за експанжъни в бъдеще. Искаме да сме сигурни, че всичко е завършено, но едновременно с това желаем да изграждаме отворени светове. Помня как като изиграх The Witcher 3, исках да знам какво се случва с другите герои. Мисля, че ще имаме подобни възможности и в Cyberpunk 2077“.

Идеята е, че това по никакъв начин няма да се отрази на цялостта на сюжета на главната игра. Лиу го дефинира като „много задоволителен“:

„Ще се срещнете с различни герои и ще видите как се развиват. Те ще преминават през конфликти и ще се научат да ги решават. Краят е много добър. Няма да крием съдържание, елементи от историята… които да монетизираме или пуснем на части. Ще получите игра в пълната ѝ стойност.“

Cyberpunk 2077 излиза на 16-ти април 2020-та година за персонални компютри и PlayStation 4 и Xbox One конзоли.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари