16.8 C
София

CD Projekt Red: Не чакайте скоро нов Witcher

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Марчин Ивински, шеф на полското студио CD Project Red, сподели, че нов „Вещер” скоро няма да имa, а и не знае, дали въобще ще е появи следваща игра от сериите след Blood and Wine, последния пакет с допълнително съдържание за The Witcher 3.

„Честно да ви кажа не зная. Към настоящия момент нямаме нищо планирано за играта и за следващ Wicher”, споделя той пред Eurogamer. „Както и преди сме заявявали: „Никога не казвай „никога”. Сега всичко се върти около Blood and Wine. И това е края”, заявява Ивински.

Преди две седмици игровият директор в студиото Конрад Томачкиевич потвърди пред Strategy Informer, че CD Project нямат планове за следващ Witcher. „Лично аз се надявам някой ден в бъдещето да направим нещо, защото обичам света на играта и работя вече 12 години по сериите, но не знам какво ще се реши относно заглавието”. Към момента студиото работи по киберпънк заглавието Cyberpunk 2077, която, както от студиото споделиха няма да излезе преди 2017г.

The Witcher 3: Blood and Wine излиза на 31.05.2016г.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини