CD Projekt RED: Няма да е честно да не издадем нов Witcher

0
65

Изпълнителният директор на CD Project RED Адам Кичински наскоро взе участие в предаване на Polish TV, в което направи изказване, което няма как да не радва феновете на „Вещера“. Той сподели, че няма да е честно, ако студиото не направи The Witcher 4. Студиото не е изоставили сериите и мислят по продължението им.

Ще е нечестно да не направим още една игра. Работим в тази вселена вече повече от 10 години и не мисля, че това беше нейния край. Все още е рано да говоря за това, но не сме забравили сериите“, споделя Кичински. Към настоящия момент полското студио работи активно по следващата си голяма игра – Cyberpunk 2077 – заглавие, на което CD Project RED залагат много. Тази седмица се появиха слухове, че вече има яснота около датата на появата на играта. Те се основават на скрити подробности в договора между полската държава и студиото, сключен в края на миналата година. Неговата цел е създаването на видеоигрово преживяване, включващо набор от характеристики, между които „превъзходство в синематичното изживяване, изграждането на „живи“ градове с участието на AI технологии и разработката на технология за анимационно превъзходство“. Помощта на държавата е в размер на седем милиона долара, а проектът трябва да е реализиран до първата половина на 2019г., което и провокира спекулациите, че и това ще е времето, когато ще се появи Cyberpunk 2077. В отделно интервю за Glixel, отново тази седмица. Марчин Ивински, един от създателите на студиото заяви интереса на CD Project RED към виртуалната реалност.

„Наблюдаваме с интерес нещата, които се случват тук. Ние сме разказвачи на истории. Ако виртуалната реалност може да ни помогне в това отношение, ние определено ще се възползваме. Лично аз търся нещо наистина съществено като преживяване. Защо направих предварителна поръчка на Switch? Не беше понеже искам Switch. Беше заради Zelda.“, обяснява той.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари