CD Projekt Red потвърди, че Cyberpunk 2077 ще бъде цензуриран в Япония

0
357

Cyberpunk 2077 ще бъде малко по-различен в Япония, разясни CD Projekt Red. По-голямата част от ревизиите се отнасят до голота, но няма да останат недокоснати и обекти, които са обвързани с анатомични вътрешности. 

Според изявлението на CD Projekt Red промените са били нужни с цел да бъдат спазени рейтинг изискванията на японската агенция CERO. Сцени които съдържат голота ще бъдат покрити с бельо, включително и главния герой. 

Небезизвестно е, че Cyberpunk 2077 ще има детайлни кътсцени от сексуално естество, които също ще бъдат редактирани, както и някои по-детайлни наранявания. Промените ще обхванат дори и елементи от Night City, включително билбордове, графити и “обекти, които наподобяват на гениталии.”

“Самият акт на разчленяване по време на битка не се променя по никакъв начин,” потвърждава изявлението. Няма да бъдат премахнати ключови събития от играта, които имат по-особен характер – най-общо казано голотата ще бъде ограничена в геймплея.

В по-голямата част от света Cyberpunk 2077 получи 18+ рейтинг и изглежда, че поне един от разработчиците е доволен от този факт. 

“Изненадани ли сте? Ние въобще не си поплюваме,” пише Paweł Sasko в Twitter.

Наскоро Cyberpunk 2077 беше отложен за втори път като този път играта е насрочена да излезе на 19 ноември. Основната причина за този ход е желанието на разработчиците да отделят повече време за поправянето и балансирането на сложните системи, които изграждат целия геймплей. По-добре малко по-късно, но качествен продукт, отколкото избързан и недовършен – нещо, което напоследък се превърна във вредна тенденция в гейм индустрията.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари