fbpx
0.3 C
София

CD Projekt RED: Работим усилено по Cyberpunk 2077

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


The Witcher 3 е вече на пазара и жъне страхотен успех, но създателите на играта нямат, каквото и да е намерение да си вземат почивка. Не, CD Project RED работят под пълна пара по следващия си голям проект: Cyberpunk 2077.

Все още информацията за играта е доста оскъдна, като общо взето разполагаме с един тийзър и едва ли ще знаем много повече до 2017 г., което си е доста време. Особено, имайки предвид, че този тийзър се появи преди повече от година. Един тийзър за повече от три години (колкото ще станат през 2017-а) звучи меко казано странна рекламна стратегия в един бизнес, в който рекламата играе толкова огромна роля. Но за изпълнителния директор на полското студио Марчин Ивински, това е било добър стратегически ход.

„Ние пуснахме тийзъра на Cyberpunk, тъй като искахме да видим реакцията на геймърите. Самите ние сме много ентусиазирани по отношение на този проект, но какво би станало, ако се окаже, че това не е нещо, което ще проработи. Реакцията обаче беше страхотна. Сега вече всичко зависи от нас да доставим тази игра. Работим здраво по нея“, споделя Ивински в интервю за IGN.

Освен това, според него преместването на фокуса на усилията на хората от студио към sci-fi проект ще е облекчение за разработчиците. „Може да кръстосвате мечове за период от 12 години, но съществува опасността да прегорите. Хората може да пожелаят да напуснат и да заработят някъде другаде. Радваме се, че сменяме оръжията. Възнамеряваме да поддържаме огъня в разработчиците с този нов проект. Главната част от студиото са се заели с експанжъните за „Вещера“, но вече все повече хора започват работа по Cyberpunk“, завършва Ивински.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини