The Farm 51 (Get Even) обявиха, че сървайвъл хорър играта им Chernobylite е завършила своята Kickstarter кампания със страхотен успех. Играта е събрала двойно по-голяма от търсената сума и завършва краудфъндинг усилието си с достигнати $206 671 вместо търсените $100 000. Общо над 3300 човека са подкрепили с разични суми проекта, което отключва допълнително заложените цели на студиото, като модерна крафтинг система, повече локации, бонус герой и др.

Chernobylite ви вкарва в забранената зона на Чернобил, въвличайки ви в едно опасно приключение, в което трябва да оцелеете в изключително враждебна среда, в която всичко работи против вас. The Farm 51 не стоят само в удобните си кресла в офиса, а пътуват до Украйна, навлизайки в забранената зона на Чернобил, за да пресъздадат по реалистичен начин мрачното преживяване, използвайки фотограметрия, лазерно сканиране и часове снимки.

„Страхотни благодарности към всички вас! Вие сте изключителни! Бяхме засипани с огромен обем от въпроси, съобщения и поздравления в пощенската ни кутия, месинджърите и другите ни комуникационни канали. Е, ние сме щастливи от това!“, написаха в страницата на играта в Kickstarter създателите на играта. The Farm 51 допълват, че съвсем скоро ще споделят своите бъдещи планове и повече информация за Chernobylite.

Играта се очаква да излезе по-късно тази година в Steam, а ако не сте виждали кадри от нея, може да изгледате части от геймплея ѝ, който беше публикуван наскоро в YouTube.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари