Полското студио The Farm 51 (Get Even) разкри, че тяхната игра Chernobylite ще се появи и за настоящето и минало поколение конзоли през следващата година.

Играта, както се разбира от името ѝ ще ви отведе към Припят и Чернобилската атомна централа, за да преживеете един истински сървайвъл хорър кошмар, изграден с помощта на фотограметрията и последните технологии. За направата на Chernobylite е използван също така Unreal Engine и специално разработената от The Farm 51 технология за сканиране на физическите обекти Reality 51.

Освен споменатия анонс за конзолната поява на играта, разработчикът обяви появата и на няколко предстоящи обновления за Chernobylite, сред които и нещо наречено Mega Patch, който ще адресира множество проблеми, докладвани от играещите ранната версия на играта. Заедно с оправянето на проблеми от всякакъв тип, разработчикът обещава пълно преобразяване на луут системата, така че това, което изпада от враговете при елиминирането им да е по-интересно за геймърите и да обслужва по-добре интересите им, като се въвежда и тайнствена машина, която ще има глобален ефект върху цялата зона.

The Farm 51 обяви също така възможността за изследване на историите на Олга и Оливър – поотделно или заедно с цел добавянето на нови части от пъзела, представляващ мистерията, обвила Chernobylite. Предстои също така и добавянето на две изцяло нови нива: Fractal World: The Woman in the Red Dress – заключението на едно ново разследване и Stealing Adrianna’s Technology, което цели да обясни как Игор се е сдобил с VR шлема си.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари