Chernobylite излиза тази есен

1
557

Разработчикът на Get Even, The Farm 51, обяви официално, че сървайвъл хорър заглавието им Chernobylite ще излезе тази есен за конзоли и PC.

Проектът на студиото беше анонсиран през пролетта на миналата година. The Farm 51 са известни, освен с фантастичния трилър Get Even, също и с чудесния шутър World War III и преживяването за виртуална реалност Chernobyl VR, на чиято основа е изграден и Chernobylite.

Играта ще ви вкара в ролята на физик, който по време на чернобилската трагедия е млад физик, който работи в централата. Загубил скъп човек, вие се връщате в изолационната зона в Чернобил, 30 години по-късно – за да се преборите с вашите демони веднъж завинаги.

„30 години след катастрофата, нивата на замърсяване в Чернобил продължават да се покачват, заради неочакваната дейност на опасна субстанция, която се е произвела в следствие от аварията – чернобилит. Малкото, които населяват Зоната говорят, че под въздействието на нейната радиоактивност, странни неща са започнали да се случват. Неща, които може да се срещнеш единствено в приказките за малки и непослушни деца. Връщате се в Чернобил с една-единствена цел: да откриете своята липсваща приятелка и откриете мрачната тайна, криеща се зад нейното изчезване. Подгответе се не само да посрещнете опасността от радиация и военните, но и опасностите, свързани с тези мистериозни случки, за които всички говорят. Бъдете с трезва мисъл и винаги нащрек, защото Chernobylite ще предизвика вашия разсъдък“, гласи анонса на играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари