В седмицата, в която светът отбелязва 35 години от ядрената катастрофа в Чернобил, The Farm 51 и All In! Games обявиха, че Chernobylite ще излезе през юли. Това лято играта ще излезе от ранен достъп, за да се появи официално за платформите на PlayStation 4, Xbox One и PC, а по-късно и за PlayStation 5 и Xbox Series X/S.

Chernobylite е RPG сървайвъл хорър с открит дизайн, който ви пренася в града-призрак Припят, в който млад физик и неговия екип търсят отговори на своите въпроси. Играта ще предложи фотореалистична среда, мрачна, нелинейна история и страхотна среда. Играта ще предложи стройна крафтинг система, ролеви елементи и възможността да подберете своя екип. Отношението към всеки от тях ще повлияе директно на това как те се отнасят към вас и в крайна сметка – дали ще успеете или ще се провалите. Заедно с това, чрез специалното устройство, което носите със себе си, ще може да променяте предишни ваши избори, но това ще ви изпраща в алтернативни реалности, където ще срещате опасности, които могат да повлияят на развитието ви напред.

„Април, 26-ти, 1:23 сутринта, украинско време, 1986. Денят, в който чернобилската ядрена катастрофа се случи и животът на 350 000 беше променен завинаги. По това време вие сте прости млад, страстен и наивен физик, който работи в централата. И подобно на други, вие губите това, което ви е най-скъпо – вашата приятелка. 30 години по-късно вие все още се борите с демоните на миналото. С цел да ги погребете завинаги, вие се завръщате в това, което днес е известно, като забранената зона в Чернобил“, гласи анонса на играта.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари