Ако със Sniper: Ghost Warrior 3, CI Games пообъркаха нещата, то миналогодишното издание на Sniper: Ghost Warrior Contracts изведе до известна степен поредицата на верния път с фокуса над планирането и изпълнението на задачите. Играта се прие с променлив отзвук, но полското студио знае, че може да се завърне към успеха и не спира да работи.

В наскоро публикувано интервю за Strefainwestorow, президентът на CI Games Марек Тимински разкри, че студиото вече работи по Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 за конзоли и PC.

„Работата по Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 е в пълен ход. Все още е твърде рано да съобщаваме дата на излизане, но не изключвам това да се случи още тази година. Екипът, създаващ сериите се състои от опитни хора, така че работата по следващата част е до голяма степен предвидима – много по-лесно е да планираш и реагираш редовно, ако нещо не се движи по план“, обяснява той за полската медия.

Освен това, Тимински споделя, че се подготвя и „голяма нова характеристика“, която ще въодушеви и ангажира вниманието, както на хората, прекарали с годините игра на другите издания на Sniper Ghost, така и за тези, които тепърва им предстои среща с поредицата. Любопитен е и факта, че бюджета за Ghost Warrior Contracts 2 ще е по-малък от този на първата игра, което вероятно може да се обясни с по-голямата предсказуемост в разработката, изтъкната от Тимински.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!