Cities: Skylines е безплатна за игра до края на седмицата

3
459

Симпатичният градостроителен симулатор Cities: Skylines в момента е безплатен за игра до неделя. Ако се възползвате от предложението на Colosal Order и Paradox и ви хареса играта, ще може да я закупите със страхотна отстъпка от цели 75%. Намалени са и специалните издания, пакетът за нови играчи и този, съдържащ всички допълнения за заглавието, излезли досега (може и да ги закупите поотделно – намалени наполовина).

Cities: Skylines излезе преди три години и оттогава събира положителни отзиви, както от медии, така и от геймърите, като авторите ѝ не престават да поддържат жизнена общността на играта, доставяйки честни обновления и допълнително съдържание.

„Всичко в Cities: Skylines се върти около простата радост от строенето. Това е наистина впечатляваща и често красива симулация, в която огромен брой виртуални хора се занимават с ежедневните си задължения на фона на масивна площ земя. Да започнете да създавате нещо е лесно, макар че овладяването на тънкостите ще ви отнеме продължително проучване на създадените от общността ръководства, за да узнаете защо растежът ви не е такъв, какъвто очаквате, дори и в случаите, когато адресирате проблемите на вашите подопечни граждани. Не очаквайте вълнуващи сценарии и случайни явления, но очаквайте да останете впечатлени от мащаба и множеството жизнени части от този градостроителен сим“, написа в ревюто си към играта Дан Стейпълтън от IGN при излизането ѝ.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари