Cities: Skylines получава ново DLC

0
125

Превърнете вашия град в икономически лидер.

Paradox Interactive и Colossal Order анонсираха следващото допълнение към техния изключително успешен градостроителен сим Cities: Skylines. Industries, както е неговото име, ще помогне на вашата малка вселена да расте още по-бързо, давайки работа на стотиците ваши малки поданици и разгръщайки икономическия потенциал на града ви, давайки своя дан към глобалните климатични промени.

„Посредством експанжъна, играещите ще могат да правят по-смислени избори за индустрията на техните градове чрез управлението на продуктовите вериги от зърното до хляба“, пишат от Paradox, допълвайки, че Industries идва в отговор на желанието, изразено от много членове на общността за именно подобна добавка към играта. На практика, Industries внася един цял един нов свят в играта, давайки ви още по-гъвкави възможности да растете и развивате вашето селище. Ще може да строите фабрики от различен отрасъл и мащаб, да подреждате районите около тях и да управлявате средата в тях, като ви очакват бонуси за добре управляваните пространства. В добавка към това, Industries ще ви представи изцяло нови пет карти, нови градски услуги – карго летище и пощенска служба, нови политики, сгради и допълнително съдържание.

Сред новите услуги може да открием входа на синдикатите, сортировка, пътни такси, Wi-Fi, логистика, автоматизация и безопасност на труда.

Заедно с платеното DLC, което идва на 23-ти този месец, създателите на играта са приготвили и безплатно обновление на съдържанието и ново радио.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за