City of Brass е безплатна в Epic Games Store

0
174

Epic Games продължават агресивната политика по популяризиране на своя собствен дигитален магазин. Компанията стартира ударно Epic Games Store с предложението да раздава по две безплатни игри месечно, в момента тече и мега разпродажбата на страниците на платформата им, като обещаха по една безплатна игра седмично. Тази седмица това е ориенталската hack’n’slash приказка на Uppercut Games City of Brass.

Създателите на играта вероятно на много от вас звучат непознато, но предвид факта, че студиото е съставено основно от хора, работили по първия и втория Bioshock би трябвало да говори достатъчно за таланта им.

Играта, която ви хвърля в пустинен град, излязъл сякаш от източните приказки, ви хвърля в бурно приключение с меч (със скимитар, за да бъдем по-точни) и плющящ камшик, изисквайки от вас да намерите скрито съкровище в сърцето на мистичния град, преодолявайки интересни загадки и всякакви препятствия и врагове в процедурно генерираните нива на играта. И по-добре побързайте, защото може да вземете безплатно City of Brass до четвъртък, шести юни. Следващото безплатно заглавие тук ще е Kingdom New Lands. Самата мега разпродажба на магазина продължава до 13-ти.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за