Civilization 6 е безплатна за ограничено време в Steam

1
301

Новият експанжън Civilization VI: Gathering Storm излиза само след два дена. Ако това не ви е достатъчно да купите последното издание на култовата поредица, Steam може да ви накара. В следващите два дни (преди окончателното пускане на Gathering Storm) студио Firaxis ви предлага безплатна игра на платформата на Valve. Освен това, ако преживяването ви е харесало, можете да закупите играта на ексклузивно ниска цена.

В момента играта Civilization VI се продава с цели 70 процента отстъпка за две издания – стандартно и Digital Deluxe. Това означава, че можете да закупите играта за 18 евро и малко повече за допълнителните сценарии и цивилизации. Gold изданието, включващо експанжъна Rise & Fall е намалено с 69 процента, почти толкова, колкото и другите (но все пак ще ви струва 80 лева). Разпродажбата приключват на 18-ти февруари.

Междувременно Civilization VI: Gathering Storm ще ви изправи срещу реални природни опасности и рискове. Консултирайте се с другите цивилизации по време на световен конгрес и въведете човечеството в ерата на бъдещето, разрешавайки проблемите с горивата, свръхпопулацията и влиянието върху климата. Имате възможност да играете с 9 нови лидера, включително Елеонора от Аквитания. За жалост промоцията не включва предстоящия експанжън. Той все още се продава в Steam на стандартната цена от €39,99.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Agentpat™ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Заглавието е подвеждащо! Играта просто може да се играе 2 дена безплатно – за проба.