Още от издаването си в края на октомври, изключително успешната игра на Firaxis и 2K Games – Civilization 6 се сдоби с много ъпдейти, каталог от разработени от потребители модове, и австралийско-лятно DLC, което за първи път в историята на франчайза добави нацията от Долната земя. Но изненадите не свършват – сега излезе и ново безплатно демо, което обаче има сравнително необичаен лимит.

Демото може да се изтегли посредством Steam и играчите могат да поемат контрол само върху страната Китай и нейния императиор Кин Ши Хуанг. Още едно ограничение – ще можете да управлявате червения дракон за не повече от 60 хода. Тук е изключен лимитът за време, така че за утешение можете да сложите играта на пауза и да се наслаждавате на необикновената графика. Освен това стратегът и експерт по Civilization игрите T.J. увери, че е възможно да се постигне победа чрез световна доминация, но само с интензивното използване на специализираните за нацията стрелци и построяването на Великата китайска стена.

А тези, които са останали дълбоко впечатлени от безплатното демо, могат да закупят цялата игра на промоционална цена благодарение на предстоящата уикенд продажба на издателя 2К Games, който гарантира до 85% отстъпки. Освен тази игра, заглавия като XCOM 2 и Mafia 3 също ще се предлагат по-евтино.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
noname Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
noname
noname

да за 60 хода със сигурност може да се постигне световна доминация на малка карта с 2 нации 🙂