Още от издаването си в края на октомври, изключително успешната игра на Firaxis и 2K Games – Civilization 6 се сдоби с много ъпдейти, каталог от разработени от потребители модове, и австралийско-лятно DLC, което за първи път в историята на франчайза добави нацията от Долната земя. Но изненадите не свършват – сега излезе и ново безплатно демо, което обаче има сравнително необичаен лимит.

Демото може да се изтегли посредством Steam и играчите могат да поемат контрол само върху страната Китай и нейния императиор Кин Ши Хуанг. Още едно ограничение – ще можете да управлявате червения дракон за не повече от 60 хода. Тук е изключен лимитът за време, така че за утешение можете да сложите играта на пауза и да се наслаждавате на необикновената графика. Освен това стратегът и експерт по Civilization игрите T.J. увери, че е възможно да се постигне победа чрез световна доминация, но само с интензивното използване на специализираните за нацията стрелци и построяването на Великата китайска стена.

А тези, които са останали дълбоко впечатлени от безплатното демо, могат да закупят цялата игра на промоционална цена благодарение на предстоящата уикенд продажба на издателя 2К Games, който гарантира до 85% отстъпки. Освен тази игра, заглавия като XCOM 2 и Mafia 3 също ще се предлагат по-евтино.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "Civilization VI с безплатно демо и нестандартни правила"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
noname
noname

да за 60 хода със сигурност може да се постигне световна доминация на малка карта с 2 нации 🙂