CleverPet – гейм конзола за кучета

3
39

Кучетата по принцип рядко скучаят, но техните собственици понякога наистина забравят за тях, особено ако току що е излязла видео играта, която са чакали месеци наред. Е, ако този сценарий е познат – на вас и на вашето куче – вече има какво да се направи по въпроса. Представяме ви CleverPet – гейм конзола за кучета.

„Конзолата“, всъщност, представлява нещо като интелигентно хранилище за лакомства. Самите лакомства, обаче, не са съвсем лесни за достигане. За да се добере до тях, вашето куче трябва да се справи успешно със серия от игри, всяка от които по-трудна от предишната.

Играта започва лесно: кучето трябва да натисне който и да е от тъчпад бутоните и ще получи лакомство. При следващото ниво натискането само на светещите бутони отключва „съкровищницата“. Оттам нататък, обаче, става още по-сложно, тъй като бутоните започват да светят с различна светлина и в различен цвят.

Подобно на други (човешки) игри, тези за CleverPet също се адаптират към уменията на кучето ви, така че да не са му нито твърде лесни, нито твърде трудни. Конзолата използва Wi-Fi и може да се управлява и наблюдава през специално създадено за целта приложение. В приложението можете да следите постиженията на домашния си любимец и да видите дали в CleverPet са останали още лакомства.

Когато на вашето куче не му е до игра, CleverPet може да се използва като традиционна (но скъпа) купичка за храна. Да, конзолата определено не е най-евтиното нещо, което можете да купите за домашния си любимец. В момента устройството набира средства за масовото си производство в Kickstarter, като минималната цена на индивидуално дарение е $159. Редовната цена ще бъде $199.

 
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари