Code Vein беше една от многото приятни изненади на отминалата година. Играта на Bandai Namco излезе със значително забавяне, но когато това се случи, тя беше приета радушно от геймърите и с по-скоро смесени чувства от страна на медиите. Но цифрите говорят най-добре.

От Bandai Namco публикуваха в социалната мрежа Twitter информация за продажбите на Code Vein. „Най-скъпи Възвращенци, желаем да вдигнем чаши с най-скъпата ни кръв във ваша чест! Благодарим ви за това, че направихте от Code Vein такъв успех“, написаха от студиото, придружавайки публикацията си с изображение, на което се чете „Над един милион продадени в цял свят. Благодарим на всички наши фенове по света“. Code Vein излезе през септември.

Действието на играта се развива в един пост-аполаиптичен свят, населяван от сходни с вампирите Възвръщенци. Code Vein смесва елементи от игрите от света на Souls с този от света на сериите God Eater. Освен множеството оръжия, играта позволява да се биете с AI партньор, да избирате различни класове или „кървави кодове“ за различните стилове, които ще използвате и да овладявате способности, наречени „дарове“.

Code Vein е достъпна за конзоли и PC, като се очаква излизането на допълнително съдържание за играта, като част от нейния сезонен пропуск. Първото от тях вече излезе. Hellfire Knight, както е името му, добавя нов труден бос и няколко предизвикателства за завършване, нови оръжия и допълнителни костюми за отключване. Другите две DLC-та се очакват да излязат по-късно тази година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари