Company of Heroes 2 е безплатна в Humble Store

0
79

Искате ли да си припомните Company of Heroes 2 или сте фен на военните RTS стратегии, но никога не сте играли заглавието досега? Можете да го направите абсолютно безплатно. Просто отваряте страницата на играта в Humble Store и натискате бутона ADD TO CART. Офертата е валидна за ограничено време, така че побързайте.

Излязла през 2013, играта все още има своята вярна армия от фенове, като PCGаmer посочва за справка SteamChart, където се вижда, че петгодишното заглавие може да се похвали с над 9000 конкурентно играещи фена на стратегиите. Ако пък играта ви хареса, ще може да си я закупите за скромните $10 заедно с всички допълнения в Master изданието.

„В крайна сметка, Company of Heroes 2 е без съмнение една от най-добрите игри, които излязоха тази година. Това е и еднин от най-добрите RTS-и, появявали се от много, много отдавна, вероятно дори надминаващ усилията на Blizzard със Starcraft 2. И наистина това е един тотален пакет, който е видно, че е направен с любов и уважение към феновете. Характеристиките му са разнообразни, геймплейът е солиден, доколкото е възможно, а историята богата и с тематични нюанси, страхотен главен герой и някои от най-запомнящите се реплики и кътсцени“, написаха от HardcoreGamer при излизането ѝ.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари