Compulsion Games забавя излизането на We Happy Few

0
159

Отдавна не бяхме чували новини около We Happy Few, но тази седмица Compulsion Games се появиха в YouTube, за да ни кажат две големи новини: една добра и една лоша.

Добрата новина е, че както споделят и разработчиците в горното видео, те са се вслушали в общността и са планирали така че първите два часа от играта да са по-интересни и изпълнени с по-важни моменти. Освен това, заедно с мъжкия герой, ще има и женски – Сали, подробности, за която ще научим вероятно по-късно тази година. Лошата новина? Вместо през април, играта ще излезе през лятото, точно, за да бъде вмъкнато планираното допълнително съдържание.

„Има моменти, които са запомнящи се, особено забавни и супер щури, и сме наистина развълнувани да ви покажем всичко това. Но ние смятаме, че първите два часа от историята на Артър, просто не включват такива моменти, което означава, че играта не започва по начина, по който би трябвало. Така че се върнахме обратно на чертожната дъска и взехме две важни решения: привнесохме назад няколко важни момента от историята, за да навлезете в действието по-бързо, а също така променихме изцяло острова на Артър“, споделят те.

We Happy Few е стартирал на страниците на Kickstarter и понастоящем в Steam Early Access. Играта ви запознава с Уелингтън плейс, тихо градче в английската провинция в едни алтернативна реалност на 60-те години на миналия век. То е било окупирано от немците през войната, когато обаче жителите му извършват нещо непростимо. Днес те вземат специални халюцогени, за да забравят за това. Така под привидно вечно усмихнатите маски на жителите му се крият зли, покварени същества, които наказват всеки, който не желае да е вечно усмихнат.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари