Crusader Kings 3 излиза през септември за PC

0
135

Paradox Interactive разкри официалната дата на третото продължение в поредицата на Crusader Kings, което излиза на 1 септември тази година.

Изминаха цели 8 години (в които бяхме свидетели на 15 експанжъна) откакто Crusader Kings 2 излезе на пазара и макар и в същината си новата игра да не променя радикално своята посока – превеждайки една династия от средновековието напред, като използвате политически машинации, дипломация, воюване, заговори или шпионаж – все пак дългоочакваното продължение ще пристигне с някои интересни промени.

Сред най-съществените влиза задълбочаването на стратегическата формула, предлагайки на играчите богата палитра от възможности, но без да стряска новите играчи със сложен интерфейс. 

Светът на Crusader Kings 3 е много по-голям от преди. Той се простира от Исландия до Индия; от Арктика до Централна Африка. Paradox също набляга и на персонажите, като в новата игра техните портрети ще са триизмерни, което обогатява тяхното присъствие, докато играчите са на път да разплетат историята. 

Сред останалите новости в Crusader Kings 3 попадат 5 различни начина на живот за персонажите, като всеки от тях пристига с отличителни умения – нова стрес система, която отбелязва натоварването на владетелите, когато изпълняват задачи, които не съответстват на техния характер; нова религиозна механика, даваща опцията на играчите да придобиват съществуваща вяра или да създадат нова, както и да предават генетичен код, за да повлияят на характеристиките на бъдещите поколения.

Paradox споделя, че цената на играта е $74.99, като в сумата влиза и expansion pass. Потребителите на Xbox Game Pass за PC също ще могат да играят това заглавие в датата на неговото излизане.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари