През тази седмица Epic Games бяха домакини на едно специално събитие – State of Unreal 2022 – по време на което бяха представени наистина страхотни неща, като повечето от тях може да видите в пълнота в YouTube. Гости на Epic бяха различни разработчици, между които CD Projekt RED (които изграждат следващия The Witcher с помощта на UE5), The Coalition и др. Сред тези други бяха и Crystal Dynamics. Участие на State of Unreal взе генералният мениджър на Tomb Raider Далас Дикинсън, който разкри чудесна новина: студиото работи по нова игра от поредицата. Разработката по следващия Tomb Raider е в съвсем ранна фаза и някакви подробности за играта не се разкриват. Това, което е сигурно е, че тя се изгражда на основата на Unreal Engine 5.

Както вероятно мнозина си спомнят, последната игра от сериите беше Shadow of the Tomb Raider. Тя беше дело на Eidos Montreal, а не на Crystal Dynamics, тъй като последните бяха заети с работа по Marvel’s Avengers. Последната игра от поредицата за смелата авантюристка, която излезе от Crystal Dynamics беше Rise of the Tomb Raider. За разлика от следващата игра от поредицата, тези игри използваха Foundation, разработеният от Crystal Dynamics енджин. Що се отнася до следващият Tomb Raider, в началото на 2021 за бъдещето на сериите говори Уил Кърслейк, игрови директор в студиото, работил по поредицата от 2013. По повод на 25-годишнината на Tomb Raider, Кърслейк говори за желанието на студиото да обедини времевите линии.

„Ние виждаме бъдещето на Tomb Raider да се разкрива след събитията, показани във възобновената трилогия, разказвайки истории, които се градят върху силата на ключовия ни дизайн и това, с което се отличават игрите на Crystal Dynamics. Но вземайки предвид богатата история на Tomb Raider, това не е лесна задача и ние молим за търпение, докато проучваме нещата“, сподели той през януари 2021.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари