Разработчикът на Hunt: Showdown, Crytek, анонсира ново обновление към играта, в което ще бъдат добавени ред нови характеристики и сериозно по обем съдържание. Сред тях откриваме добавянето на поддръжка за крос-платформен геймплей, повече легендарни герои, нов мачмейкинг, оръжия, оборудване и др.

Обновление 1.2 представлява наистина масивно допълнение към играта на студиото. То вече влезе в тестовите сървъри и освен споменатите характеристики, то ще донесе със себе си множество фиксове и оптимизации, подобрение на сървърната поддръжка, както и подобрение на общото представяне на клиента на играта. Работи се също така по изцяло нов PvE режим, добавянето на живи събития и персонализиране на костюмите. Все още няма дата на излизане на обновлението, но от Crytek възнамеряват да добавят към него допълнителни новости с времето, така че става дума за нещо голямо.

Hunt: Showdown излезе през лятото на миналата година в Steam и в дигитален вариант за Xbox One след един неособено успешен старт. Нещата обаче постепенно се нормализираха, а общността на играта не спира да расте. Междувременно от студиото обявиха, че Koch Media ще е издател на PS4 версията на играта, както и на физическия ѝ вариант за Xbox One. Това ще се случи на 18.02.2020. Този факт предполага, че Crytek ще могат да се фокусират над работата по основната игра и новото допълнение.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари