Преди три години Crytek анонсира ко-оп шутъра от трето лице Hunt: Horrors of the Gilded Age. През това време компанията се сблъска със сериозни финансови трудности и затвори няколко дъщерни студия. Тези промени се отразиха на играта.

Тази игра сега се нарича Hunt: Showdown и вече е мултиплеър шутър с елементи за оцеляване, съединяващи чудовища (PvP) и конкуренция (PvE). Представена е предварителната алфа версия на играта и е възможно да има големи промени.

По време на събитието E3 2017 разработчиците представиха новото заглавие при закрити врати, само за малък брой журналисти и зрители. Въпросното видео стана публично едва сега. Според клипа, действието както преди ще протича през XIX век. Първоначално се планираше главните герои да бъдат четирима ловци на Зло. Но сега Crytek е решил да преразгледа концепцията на шутъра и сега геймърите трябва да очакват пет екипа по двама бойци, задачата на които е да намират демоните по подсказките в играта и да ги връщат в Ада. Според създателите на играта, игровата сесия ще е в границите на от 20 до 40 минути.

В клипа се вижда лова на огромен паяк, а след опасното сражение е необходимо трофея да се опази от чудовищата и другите играчи.

Засега няма официална информация на какви платформи ще може да се стартира Hunt: Showdown, не бе обявена и датата на излизане.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари