18.6 C
София

Crytek спря работата по Homefront: The Revolution

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Нещата за Crytek изглежда отиват от зле на по-зле.

В края на миналия месец ви информирахме за плъзналите в общественото пространство слухове за евентуален фалит на немското студио.

Лоши продажби, закъснели изплащания на служителите на студиото, напускащи водещи разработчици, и в същото време, мълчание от шефовете на студиото по въпроса, което само засили слуховете, че краят на създателите на Crysis е близо. Последната новина от Германия е че работата по очакваното следващо голямо заглавие на Crytek Homefront: The Revolution е спряла.

Тази седмица Kotaku предаде новината, че игровият директор на заглавието (ръководил също така работата по Warface) е напуснал Crytek UK, като той изглежда не е единственият. Освен него, от студиото си е заминал и директорът по развитието Бен Харис, както и други разработчици, като се очаква в скоро време да го последват и други, предава изданието. „Точната бройка (на напуснали и напускащи) трудно може да бъде назовавана, тъй като много от служителите на Crytek UK изчакват да видят развитието на всичко това, но напусналите се допълват от хора от висшето ръководство, като шефът на студиото Карл Хилтън, който се оттегли от позицията си, но засега остава служител на студиото.

Нито Deep Silver (които разработват съвместно с немското студио играта), нито Crytek са се съгласили да дадат някакъв коментар по темата за спирането на работата по Homefront.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини