Crytek спря работата по Homefront: The Revolution

3
29


Нещата за Crytek изглежда отиват от зле на по-зле.

В края на миналия месец ви информирахме за плъзналите в общественото пространство слухове за евентуален фалит на немското студио.

Лоши продажби, закъснели изплащания на служителите на студиото, напускащи водещи разработчици, и в същото време, мълчание от шефовете на студиото по въпроса, което само засили слуховете, че краят на създателите на Crysis е близо. Последната новина от Германия е че работата по очакваното следващо голямо заглавие на Crytek Homefront: The Revolution е спряла.

Тази седмица Kotaku предаде новината, че игровият директор на заглавието (ръководил също така работата по Warface) е напуснал Crytek UK, като той изглежда не е единственият. Освен него, от студиото си е заминал и директорът по развитието Бен Харис, както и други разработчици, като се очаква в скоро време да го последват и други, предава изданието. „Точната бройка (на напуснали и напускащи) трудно може да бъде назовавана, тъй като много от служителите на Crytek UK изчакват да видят развитието на всичко това, но напусналите се допълват от хора от висшето ръководство, като шефът на студиото Карл Хилтън, който се оттегли от позицията си, но засега остава служител на студиото.

Нито Deep Silver (които разработват съвместно с немското студио играта), нито Crytek са се съгласили да дадат някакъв коментар по темата за спирането на работата по Homefront.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
marto008
marto008

Браво на EA. Сега остава да забатачат и BioWare и циркът ще е пълен.

Lost™
Lost™

EA са най-лошото нещо, което се е случвало на гейм индустрията до сега…

gogonikolov
gogonikolov

http://plus4chan.org/b/cog/src/138132286326.png
Тъкмо има едно място за Crytek