Вчера се състоя дългоочакваната премиера на Curse of the Dead Gods. Играта на Passtech дебютира за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC (в Steam и Epic Games Store) при голям интерес, породен от времето, при което играта прекара в Steam Early Access.

Curse of the Dead Gods – изометричен hack’n’slash в традициите на класическите „роуглайк“ игри предлага изключително добре изпипана аркадна бойна система и смислен дизайн на прогреса, който възнаграждава усилията на играещия и трудните избори, които му се налага да прави по време на играта. Не без значение за добрите отзиви за Curse of the Dead Gods се явяват визията и художествения стил на заглавието, анимациите и различните модели, които срещате.

Играта ви представя един наситен и жесток свят, в който заемате позицията на герой, който желае да притежава безкрайно богатство, вечен живот и неизмерима сила. Търсенията му го отвеждат към храмове и опасни лабиринти, изпълнени с всякакви чудовища и опасни капани, проклятия и несметни богатства, скрити добре от погледите на останалия свят.

Заедно с анонса за излизането на играта, бяха публикувани и системните изисквания за PC версията на Curse of the Dead Gods, които може да видите по-долу:

Curse of the Dead Gods PC – minimum system equirements

  1. OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bit)
  2. CPU: Intel Core i3-2125 (3.3 GHz) / AMD FX-4100 (3.6 GHz)
  3. Memory: 4 GB RAM
  4. GPU: 2 GB, GeForce GTX 660 / Radeon R7 370
  5. Storage space: 2 GB

Curse of the Dead Gods PC – recommended requirements

  1. OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bit)
  2. CPU: Intel Core i7-3820 (3.6 GHz) / AMD FX-8350 (4.0 GHz)
  3. Memory: 8 GB RAM
  4. GPU: 2 GB, GeForce GTX 760 / Radeon R9 280
  5. Storage space: 2 GB

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари