Добра новина за всички почитатели на CD Projekt RED: Cyberpunk 2077 се завръща в PlayStation Store следващата седмица. Все пак, Sony предупреждават, че потребителите на PS4 може да изпитват все още някои проблеми при игра.

„Потребителите ще продължат да изпитват проблеми с представянето на PS4 изданието, докато CD Projekt RED продължава да подобрява стабилността на играта за всички платформи. SIE препоръчва играещите да използват PS4 Pro или PS5 за най-доброто възможно преживяване“, цитират компанията IGN. Самата новина за връщането на играта беше съобщена от CDPR вчера в кратко съобщение на корпоративния си сайт. Изданието припомня, че завръщането на Cyberpunk 2077 се случва половин година след като PlayStation взеха решението да извадят играта от магазина си. Решението за това беше взето след множество доклади на закупилите си играта за лошо техническо представяне. Sony премахна играта, след което и започна компенсиране на хората, които връщат своите копия на Cyberpunk 2077.

След едно дълго чакане, продължило години, няколко забавяния и множество неизвестни, играта излезе в началото на декември миналата година на фона на рекордни предварителни поръчки и продадени 13 милиона копия само в първите десет дни след премиерата на играта. Последвалото фиаско с техническото представяне на Cyberpunk 2077 за платформите на миналото конзолно поколение и разкрития, че CDPR умишлено са скрили реалното представяне на играта за PS4, нелепите оправдания, прехвърлящи вината на Q&A екипите и премахването на играта от PlayStation Store, доведе до огромен спад на акциите на студиото, заведени дела към CDPR от страна на техните инвеститори и множество гневни геймъри.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари