Cyberpunk 2077 с невероятен трейлър и скрито съобщение

0
119

Доста игри са имали трейлъри, които са ни оставяли без дъх. Този е един от тях. Това е нов трейлър на задаващата се игра Cyberpunk 2077. Създателите на играта са CD Projekt Red, които също са направили успешната поредица The Witcher. Трейлърът е изцяло компютърно генериран.

Трейлърът разказва за жена-андроид, която очевидно е убила доста хора. По-точно видеото показва последствията от нейните действия – сблъсъкът с полицията, но изглежда, че куршумите на полицията оставят само драскотини. Защо полицията продължава да стреля остава загадка.

Всичко това се случва на бавен кадър с доста сполучливо избрана песен за саундтрак (Archive – Bullets). На някои геймъри трейлърът ще им хареса, на други не поради причината, че това е компютърно генерирано видео вместо видео от самата игра.

Интересното в този трейлър е, че има скрито съобщение. Текста се появява на 2:14 минута. В съобщението се разбира, че CD Projekt Red са далече от пускането на Cyberpunk 2077, която ще бъде RPG, а една от причините е, че все още търсят разработчици.

Ето и самото съобщение:

На края на видеото излиза датата – 5 февруари 2013 г. Дали тогава няма да е представянето на The Witcher 3?

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари