Тази година ще се състои дълго чаканата премиера на Cyberpunk 2077 – киберпънк проекта на създателите на The Witcher, CD Projekt RED. Вече видяхме и научихме доста за играта и всичко около нея няма как да не буди въодушевление, но една подробност, появила се тези дни без съмнение буди интерес. Ще може да пренебрегнете изцяло основната история и да се впуснете в странични занимания, и това на свой ред ще произведе различна за вас игра.

Вече знаем, че вашият герой, Ви, е натоварен със задачата да открадне ценен компютърен чип, а впоследствие е предаден от човека, възложил му мисията. Освен това знаем, че Джони Силвърхенд (в ролята му влиза американската кинозвезда Киану Рийвс), отдавна починал, дигитализирал своето съзнание приживе и работи в тясно сътрудничество с Ви през цялата игра. Още в началото ще може да си изберете своя собствена история (от три възможни) и този избор ще влияе върху вашия герой през цялата игра, в това число и три различни начални мисии, които ще ви въведат в Найт сити. Това, което не беше известно досега и бива разкрито от водещия куест дизайнер Павел Саско пред полска медия е, че главната сюжетна линия не е задължително да се следва.

„В структурата на Cyberpunk имате един център, главният сюжет и около него имате тези вторични „нишки“, които могат да бъдат активирани по различни начини. Страничните нишки са нещо, което не сме правили досега, и по-точно те могат да променят главната нишка, и то по такъв начин, че може да не завършвате основната нишка въобще. Може да завършите играта и да получите напълно различни епилози от някой друг, който е избрал различен път за себе си и е направил различни от вашите избори, срещнал е други персонажи и е изградил различни взаимоотношения с тях“, обяснява Саско.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари