Cyberpunk 2077 ще се сдобие с комикс поредица през септември

0
116

Дългоочакваната RPG игра на CD Projekt Red в лицето на Cyberpunk 2077 ще се сдобие с комикс адаптация. Поредицата е кръстена Trauma Team и ще бъде издадена от Dark Horse Comics, като първото издание ще излезе на 9 септември. 

Спин-офът се фокусира върху Trauma Team International – частна организация, която отговаря за медицинските нужди на Night City (на цена, разбира се). Това е най-могъщата и плашеща корпорация в играта. 

В описание Dark Horse Comics споделя, че комикса ще проследи Nadia, спешен медицински техник на Trauma Team International и единственият оцелял след провалена спасителна мисия. “След като тя приема да продължи работата си и да участва в предстояща спасителна мисия, Nadia и нейният екип попадат в още по-опасна и животозастрашаваща ситуация.”

На този етап сме били свидетели на фрагменти, които представят Trauma Team International в поредица от трейлъри на Cyberpunk 2077. Можете да видите тяхното присъствие в първия трейлър на играта от 2018 г., макар и за кратко. Специализираните екипите на тази организация са далеч от спешна медицинска помощ. Те са въоръжени и екипирани с напреднала технология – да речем, че са наполовина елитни бойци за бързо реагиране и медици. 

Излизането на комикса през септември щеше да пасне идеално със старата дата на пускане на Cyberpunk 2077, но както разбрахме скоро, играта беше отложена за втори път и няма да се получи синхронизация. 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари