Dark Pictures Anthology: Little Hope отложен за есента

0
104

Supermassive отложи следващата глава в Dark Pictures Anthology, която носи името Little Hope и беше насрочена да излезе това лято за есента.

Изпълнителният директор и продуцент на Dark Pictures Anthology Пийт Самюелс публикува съобщение в Twitter, обяснявайки каква е основната причина. Както се подразбира, сътресенията в икономиката, които са породени от пандемията и налагането на превантивни мерки, в които влизат социалното дистанциране и работата от вкъщи, постави студиото в трудна ситуация.

“Нашият приоритет е да опазим здравето на хората и това включва актьори и сценичен екип, от чиито таланти доста зависим, друга външна работна ръка, която спомага развитието на игрите, над които работим, както и нашите талантливи хора, които работят в самото студио. Ще следим разпоредбите на правителството и съветите, които идват от тази индустрия и ще продължим работа веднага щом е безопасно”, пише Самюелс.

Що се отнася до сюжетната линия, предстоящото продължение в лицето на Little Hope проследява мрачната история на градчето Little Hope, която е обвързана с лова на вещици през 1692 г. Любопитното е, че играта ще се вгледа по-отблизо в ужаса на онова време и ще представи алтернативна перспектива по отношение на това къде наистина се крие корена на злото – в така наречените вещици или тези, които ги преследват?

Между другото, ако не сте имали възможността да изиграете първата част, Man of Medan, то бих ви препоръчал да ѝ дадете шанс. Играта не е шедьовър, който ще остане завинаги във вашето сърце, но все пак предлага увлекателен геймплей, лека история и приятно мрачна атмосфера. 

Dark Pictures Anthology е дело на създателите на Until Dawn.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари