Bandai Namco Entertainment обяви в специален прес-релийз за достигането на знаменателно постижение от страна на емблематичните серии на FromSoftware, Souls.

Dark Souls III се е продала в над 10 милиона копия по цял свят за платформите, за които излезе – Xbox One, PlayStation 4 и PC. Самите серии са прехвърлили границата от продадени над 27 000 000 копия.

„Dark Souls III се превърна бързо в една от най-успешните игри досега. Не може да изразим своята благодарност към играчите за доверието, което те гласуваха на нашата игра. Общността зад Dark Souls е невероятна още от 2016 и е удивително да видиш, че те все още са ангажиране в представянето на играта ни“, написа по този повод Херве Хордт, старши вицепрезидент на маркетинга в Bandai Namco Entertainment Europe.

Dark Souls III излезе преди четири години и маркира края на Souls трилогията, припомня нейния създател Хидетака Миязаки, който сподели в Twitter след излизането на играта: „Dark Souls сериите са напълно завършени с D3: The Ringed City. Поне засега, ние нямаме бъдещи планове за тях“.

Впоследствие, FromSoftware публикуваха все пак още една игра в стила на Souls сериите: Sekiro: Shadows Die Twice, екшън-ролева игра, приела се изключително добре от почитателите на студиото. Следващата игра на FromSoftware се казва Elden Ring, заглавие, за което знаем твърде малко. Тя ще е първата игра на студиото с открит дизайн, като една част от историята ѝ се пише от автора на „Игра на тронове“ Джордж Р. Р. Мартин.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари