Изглежда в Amazon „случайно“ се появи информация за следващата Darksiders игра. Криейтив директорът на поредицата потвърди, че франчайзът има бъдеще дори и след срива на предишния издател THQ, но досега не знаехме нищо за нова игра.

Но сега, със страницата й в Amazon, имаме нови детайли около предстоящата Darksiders III. Вие ще имате възможността да играете в ролята на магьосницата Ярост, да овладеете нейната магия и да освободите различните й форми, всяка от които даваща ви достъп до нови оръжия, ходове и начини за придвижване. В отворения и жив свят Ярост трябва да се адаптира към променящата се обстановка докато разкрива тайните на своята история. Тя трябва да пребори Седемте смъртни гряха и техните слуги, които варират от митични създания до дегенерирали същества. Според описанието в Amazon „Най-непредсказуемия и енигматичен от Четиримата конници, Ярост, трябва да успее там, където много са се проваляли – да уравновеси силите, които сега унищожават Земята. Darksiders III е дългоочакваната трета глава на ценения от всички Darksiders франчайз“.

Феновете обаче ще трябва да почакат още доста време, понеже Darksiders III се очаква да излезе чак на 31-ви декември 2018-та година. За сметка на това пък играта ще е достъпна за PlayStation 4, Xbox One и персонални компютри на цена от $60.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари