Daymare 1998 с официална премиера през септември

0
155

Спомняте ли си Daymare 1998? Ако сте олдскул геймър, със сигурност. Играта, разработвана в началото като неофициален римейк на Resident Evil, преди да бъде анонсирана ремастерираната версия на играта, събра значително одобрение сред множеството фенове на добрите стари хорър заглавия, защото, както и видяхме по-рано тази година, играта изглежда, като излязъл от стар сандък скъп спомен. Тя ще предложи всичко онова, което сте харесали в първите Resident Evil, но с добавени и нови елементи и технология, като подобрена комбат механика, възможност за игра от първо лице с няколко героя, но запазено общото чувство, което ви е привлякло към тези игри.

Тази седмица създателите на играта Invader Studios обявиха и дълго чаканата новина: играта излиза в средата на следващия месец, на 17-ти. Освен това обаче, те предоставят и безплатно демо на страницата на Daymare 1998 в Steam, което може да намерите тук. Приятни кошмари!

И не забравяйте, след като го превъртите, да драснете някой коментар тук, за да ни разкажете как е било преживяването в хорър машината на времето на Invader.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за