Decay of Logos направи своята премиера за PC и конзоли

0
200

След известно забавяне, Amplify Creations представиха своята игра Decay of Logos тази седмица за PlayStation 4 и Nintendo Switch – за Xbox One и за PC в Steam Sизлиза днес.

Играта на португалското студио черпи вдъхновение от европейския фолклор и книгите на Толкин, потапяйки ви в един мистичен и прекрасно нарисуван свят. В него срещате Ада, малка принцеса, останала без царство, заради омразата на братята си и дрязгите между тях, позволили опустошението му. Приключенията на Ада започват, след като се събужда след атаката на кралството, когато се изгубва в гората. Събуждайки се от сън, тя намира до себе си уапити (от сем. Еленови – б.а.) до себе си, с което чувства необяснима връзка. Намирайки се в края на Щастливата гора, тя тръгва с новия си приятел да открие истината за нападението.

„Странни същества обхождат руините на старото кралство, и някога мирната земя, днес е населена от враждебно настроени пътници с дървени тела и празен поглед“, гласи част от анонса на играта.

Работата по Decay of Logos стартира преди пет години като страничен проект на Андре Константино. Впоследствие той бива забелязан от Amplify Creations, които решават да му помогнат с играта, заделяйки екип от студиото за тази цел и тази седмица играта най-после се появи.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари