Deep Silver с амбициозни планове за следващия Dead Island

0
55

Deep Silver намекнаха, че до края на годината може да има новини за напълно нова версия на Dead Island.

Това стана ясно от интервюто на творческия директор на компанията Гуидо Айкемайер пред VideoGamer. Той говори за плановете на Deep Silver след излизането на Dead Island: Riptide, като сподели, че става дума за продължение, което да спада към игрите от ново поколение. „Ще е доста странно да приключим с това заглавие след страхотния му успех. Това, което засега мога само да ви кажа е, че ще има много и вълнуващи новини за нашите фенове до края на годината“.

Deep Silver съвсем не са единственият разработчик подсказващ излизането на игрово заглавие от следващо поколение тази година.

Миналият месец, разработчикът на Killzone – Guerrilla Games, сподели, че студиото се подготвя за 2013-та, като най-голямата година от пускането на Killzone. Разработчиците на Alan Wake – Remedy и тези на Just Cause – Avalanche Studios заявиха по различно време, че тази година ще излязат техните най-нови заглавия, като и двете се очаква да спадат към игрите от следващо поколение. Не на последно място, Microsoft и Sony обявиха създаването на конзоли от следващо поколение – нещо, което се очаква да бъде официално анонсирано през март.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари