Destiny: Сандъкът, който никой не може да отвори

0
30

Всеки нов рейд в играта Destiny идва с нова вълна неразгадаеми тайни и последното допълнение „Бунтът на машината“, което излезе миналата седмица заедно с „Възходът на желязото“, следва същата тенденция. През последните дни в Reddit се появиха маса дискусии, в които редица вдъхновени геймъри обсъждат предполагаемите тайни от дълбините на Космодрума. Всеки добавя някакви детайли, но цялостната картина все още я няма. Но всички са сигурни за наличието на много особен сандък.

 

По време на живото предаване на Destiny’s Wrath of the Machine, играчите бързо откриха много скрити сандъци из тунелите и зад стените. Беше открит и нов пъзел – видимо недостижим сандък, който е защитен от пет лазера в последната част на нападението. По който всичко изглежда, че всеки лазер е свързан с контролен апарат, разположен някъде из картата. Предполага се, че активирането на петте апарата изключва и петте лазера, след което сандъкът е достъпен и се очаква да възнагради играча най-вероятно със SIVA късове на тайно екзотично оръжие.

Засега са намерени само четири от тези механизми, докато петият решително отказва да се разкрие и положението е много заплетено. Упоритите фенове все още се опитват да го намерят, твърдейки, че са го виждали през пукнатините на „големия диамант“, където е и една от последните локации: подобната на лабиринт ферма за сървъри, която изглежда така:

 

Из форумите играчите обсъждат най-различни начини за решаване на пъзела от фермата за сървъри, но без особен успех. Може би задачата със светлинните панели се решава с подходящи „кутии“, но това още не е ясно. Има теория, че петият контролен апарат е свързан със странната зараза, плъзнала в Destiny: Rise of Iron, но дали това е вярно, ще се убедим малко по-късно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари