Bungie разкри бъдещите си планове за наскоро представената Destiny 2. Напоследък в Amazon и други онлайн търговци започнаха да се появяват оферти за трите пакета за колекционери на играта Destiny 2 Collector’s Edition, Limited Edition и Digital Deluxe Edition.

Според постерите, всеки който си закупи един от пакетите, получава безплатен достъп до „експанжън I и експанжън II, предлагащи изцяло нови мисии и история, кооперативни дейности, състезателен мултиплеър и много нови оръжия, броня и оборудване“. Изглежда Activision се подготвя още преди да е издала играта.

Имайте предвид обаче, че пакетите ще се продават на доста висока цена. Collector’s Edition се продава за $249.99 и включва сезонния абонамент за двете допълнения, тематична чанта и калъф за 15-инчов лаптоп, соларно USB зарядно и наръчник с тайните на Cabal Empire. Закупилите получават и някои предварителни добавки в играта, като специален „легендарен меч“. Destiny 2 Digital Edition се предлага само за $99.99 и в пакета са включени сезонният пропуск, легендарният меч и тематична Cabal Empire емблема.

Отделно с това GameStop продава ексклузивно Destiny 2 Limited Edition на цена от $99.99, но заедно с подаръците от Digital Deluxe включва и наръчника за Cabal Empire. Играта има специален метален калъф и картички.

Destiny 2 се продава на цена от $59.99 за PS4, Xbox One и за пръв път на PC от 8-ми септември тази година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за