Destroy All Humans вече има безплатна демо версия за PC

0
397

Destroy All Humans, римейкът на изданието от 2005 г. за PS2 и Xbox вече се сдоби с безплатно демо. В момента то е достъпно в GOG, така, че можете да тествате играта и да разберете как се държи на настолна конфигурация.

Демо версията включва първата мисия, която е показана в скорошния трейлър на играта. Дори и да сте играли оригинала на Destroy All Humans, сега можете да видите от първа ръка какви са новостите, които предлага геймплея. На този етап няма информация дали пробната версия ще бъде достъпна и в други платформи.

Според описанието на демото, вие ще можете да играете около 20-30 минути, така, че не очаквайте да се докоснете до всичко, което предлага геймплея. Размера на демото е сравнително голям – 8GB.

Ако не сте почитатели на игрите за PC, то притежателите на Xbox One ще могат да разберат повече какво представлява Destroy All Humans през юни, бидейки част от Xbox Games with Gold.  

Както подсказва името, Destroy All Humans ви поставя в ролята на извънземно същество, което всява хаос сред хората по разнообразни начини. Макар и да е клиширано всеки път появата на неземни видове да са асоциирани с края на човечеството, то поне това заглавие успява да улови тази концепция по забавен и непринуден начин.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари