След като години наред Quantic Dream създаваха съдържание единствено за платформата на PlayStation, в началото на миналата година, студиото обяви, че ще публикува игри и за други формати. Това стана възможно, благодарение на голяма инвестиция във френското студио от страна на китайския технологичен конгломерат NetEase. Отделно от това, с позволението на Sony и с помощта на Annapurna Interactive, Дейвид Кейдж и компания успяха да пренесат своите игри за PC в Epic Games Store. А сега, някои от тях идват и в Steam.

Quantic обявиха чрез профила си в Twitter, че Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls, и Heavy Rain ще се появят в Steam през юни, след като в края на миналата година направиха своя успешен дебют в магазина на Epic Games. И трите игри излизат в магазина на Valve на 18-ти следващия месец. Заедно с това, всяка от игрите получава и безплатно демо, което ще ви позволи да видите как ще се представя пълната игра на машината ви, а и да видите струва ли си да я закупите.

„Най-после! Heavy Rain, Beyond Two Souls и Detroit: Become Human излизат в Steam 18-ти юни!“, написаха в социалната мрежа в началото на тази седмица Quantic, придружавайки публикацията си с връзки към споменатите демота.

Detroit: Become Human, последната игра на студиото, излезе през пролетта на 2018. Подобно на другите игри на Quantic Dream е в нишов жанр, като този на интерактивното кино, но ревютата и продажбите ѝ бяха повече от положителни. Тя разглежда неминуемия бъдещ сблъсък между хората и хуманоидите, поставяйки въпроси за естеството на човешката природа и изкуствения интелект. Отличаваща се с множество избори и алтернативни финали, Detroit: Become Human представя изключително добре направен фантастичен трилър с множество обрати и екшън.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари