Deus Ex: Human Revolution с прилично представяне на пазара

0
22

Популярното заглавие Deus Ex: Human Revolution е реализирало на пазара 2.18 милиона копия. Това е станало в периода между пускането на играта и датата 30 септември. Информацията е официална и идва от финансовия доклад за състоянието на игралната компания Square Enix, която е издател на играта, предаде Eurogamer.

800 хиляди бройки от заглавието са реализирани на американския пазар, а 1.38 милиона са продадени в Европа. От отчета на издателя става ясно още, че от Dungeon Siege 3 на Obsidian са реализирани общо 820 хиляди екземпляра. От тях 20 хиляди в Япония, 320 хиляди в Северна Америка и 480 хиляди в Европа. От предназначената само за японския пазар Dragon Quest 25th Anniversary Collection са били продадени 350 хиляди бройки.

Deus Ex: Human Revolution е екшън с ролеви елементи, базиран на научнофантастична история. Заглавието е създадено от игралното студио Eidos Montreal и дебютира в края на август. То е достъпно за платформите Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 и Mac OS X.

Финансовият доклад, на който са базирани данните е за шест месеца и включва периода от април до септември. Нетните продажби на Square Enix са спаднали с 15% в сравнение със същия период на миналата година и са в размер на 458 милиона британски лири. Нетната печалба обаче е скочила със 115% и възлиза на 29.3 милиона лири.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари