Deus Ex: Mankind Divided е първата игра, която поддържа HDR на PS4

0
47

Deus EX: Mankind Divided е първата игра, която ще може да работи в HDR режим на PlayStation 4, и изглежда това допълнение ще се появи и на Xbox One S.

 

Фърмуерен ъпдейт 4.00 за системата на PlayStation 4 добави поддръжка на HDR за конзолата и вече всеки, който има телевизор с тази функция теоретично би трябвало да гледа медия с добавен HDR режим на стандартната PS4, без да е нужно да прави каквито и да е хардуерни ъпдейти.

Все още обаче никое студио не се е възползвало от тази възможност, с изключение на Eidos Montreal относно Deus Ex: Mankind Divided. Играта получи специална актуализация за конзолите, с който може да работи на HDR режим, при който се наблюдава по-наситена и точна репродукция на цветовете (почти като човешко око). Освен PlayStation 4, Xbox One S също ще може да работи с HDR.

Заедно с ъпдейт 1.05 за играта са поправени и много крашове и проблеми. Добавени са и допълнения за аватара (възможно е вече да се променя облика на Рипър и по време на игра), добавена е карта на наземния свят, може да се влезе в нова корпорация на име Санто. Интерфейсът също е променен специално за редактирането на аватара, включени са и нови скинове за Рипър и ново премиум оръжие.

По същото време, на 3-ти октомври, беше пуснат и ъпдейт 1.8 за персонални компютри, но за жалост поддръжка на HDR не беше добавена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари