Deus Ex: Mankind Divided се подготвя за поддръжката на DirectX 12

2
26

Играта Deus Ex: Mankind Divided трябваше да излезе за персонални компютри с поддръжката на DirectX 12, но няколко дни преди излизането Eidos Montreal обяви, че геймърите ще трябва да се задоволят само с DirectX 11, а обновяването до DirectX 12 API бе обещано за по-късно.

 

Това „по-късно“ настъпи две седмици след излизането на играта. Мениджърът на Eidos Montreal съобщи чрез Steam, че последният пач съдържа първата предварителна версия на DirectX 12 за Mankind Divided. Геймърите могат да видят, че предварителния преглед с DX12 вече е поставен в друг клон.

За достъпа до режима с DX12 е необходимо да се отвори Steam Library, да се кликне с десния бутон на компютърната мишка върху Deus Ex: Mankind Divided, да се изберат свойствата и от тях раздела Beta. Тук от падащото меню трябва да се избере dx12_preview.

Създателите на играта споделиха, че са избрали този подход, понеже искат да въвлекат колкото се може повече геймъри в разпространението на DX12 версията. Финалната версия на играта трябва да излезе на 19-ти септември тази година в неделя и допълнително ще предложи поддръжката на няколко видеокарти в SLI или CrossFire режим.

Студиото добавя, че в предварителната версия е възможно да има недоглеждания и бъгове, като препоръчва на геймърите да оставят отзиви за забелязаните проблеми, за да може да се получи една наистина уникална игра.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари