Deus Ex: The Fall – най-накрая налична в Android

0
14

Още по време на гейм експото Е3 от студиото Square Enix обявиха, че ще направят мобилната си игра Deus Ex: The Fall съвместима с операционната система Android и ето, че обещанието им бе изпълнено. Играта, която досега можеше да се играе само от потребителите на iOS, вече може да се изтегли от Google Play на цена от 11,83 лева.

Ето какво е описанието на играта в магазина на Google: “ Deus Ex: The Fall е началото на ново пътешествие в многобройно награждаваната геймърска серия Deus Ex. Годината е 2027-ма – златна ера за науката, технологиите и подсилването на човешките възможности. Бен Саксън – бивш агент на британските SAS, който също е получил изкуствено подсилване на възможностите, отчаяно се мъчи да разкрие истината за световната конспирация, която застрашава живота му.“

От Square Enix обещават неща като: следствие след всяко действие, движение из различни части от света – от Москва до Панама, часове геймплей и различни начини на игра, уникални графика, звук и музика, интуитивно тъч управление, околна среда, която може да се изброди напълно и още много други неща.

По време на гореспоменатото гейм експо Е3, играта получи общо седем награди в категорията „Най-добра мобилна/iOS игра“. Няма начин заглавието да не срещне същия успех и в Android. 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари