Diablo 2 геймър побеждава в игра без нито една атака (видео)

0
75

Една успешна бърза игра на Diablo II успя да се отличи от всички останали по един по-особен начин – без атака срещу никакви врагове.

Пацифисткото превъртане е осъществено от стриймъра DrCliche и е записано във видео в YouTube. Играта е изиграна на нормална трудност през боса Баaл от Act V за 7 часа, 41 минути и 33 секунди (макар че видеото продължава още малко след този момент). По-просто обяснена, стратегията включва екипиране с оборудване, което обръща ударите на противниците, докато през битките геймърът само консумира отвари за здраве, ако кръвта му намалее.

DrCliche сподели в Reddit, че прилага тактиката вече за втори път. Тъй като това е чисто нова концепция, е нужно да се наложат някои основни правила за тези пацифистки превъртания на Diablo II. Някои от тях гласят: да не се наемат наемници (ИИ компаньони, които се бият за вас); да не отговаряте на действия на NPC-та, върху които нямате контрол и да не се възползвате да атакувате поради бъг. DrCliche обясни: „Има бъг, в който бутоните на мишката се сменят при промяна на екипирането. Така лесно можете да замахнете срещу противник или случайно да използвате телекинеза върху някой докато се целите върху сандък, портал, олтар, печат или друго. Ако се случи, извинете се, но не убивайте врага. Ако той трябва да умре, пуснете го непровокиран в нова игра“. Излиза, че няма нужда от класа на некромансъри, за да се позабавлявате допълнително още във втората Diablo.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за