Diablo 3 за Switch е порт на 6-годишна игра на пълна цена

0
320
Екшън RPG хитът Diablo 3 ще излезе за Nintendo Switch. Diablo 3 – The Eternal Collection за конзолата на Nintendo включва всички експанжъни, локален и онлайн ко-оп и тематични козметични предмети от света на Nintendo.

Blizzard направи официалния анонс ден, след като информация за порта изтече в мрежата.

Diablo 3 – The Eternal Collection се очертава като пълна версия на оригинала. Тя ще съдържа експанжъните Reaper of Souls и Rise of the Necromancer, които направиха оригиналната игра не чак такова нелепо приключение, което можеше да изиграете за един следобед. Ще видим и уникални предмети, посветени на Reaper of Souls and Rise of the Necromancer, като Ganondorf Armor Set и др.

Diablo 3 за Switch ще предлага мултиплейър за до четирима души, както офлайн в сплит-скрийн режим на една конзола, така и онлайн. Само не забравяйте, че подобно на Xbox Gold и PS Plus, онлайн играта на Nintendo Switch ще бъде платена.

Diablo 3 – The Eternal Collection е точно това, което очаквахме – порт на една остаряла игра, излязла през далечната 2012 г. и налична за цели пет други платформи. Независимо от това, тя ще се продава на пълната цена от 60 долара сякаш е чисто нов продукт. Екшън ролеви игри като нея са доста подходящи за хибридния характер на Switch, но да бъдем реалисти – ако сте искали да играете Diablo 3 досега, със сигурност сте го направили в изминалите шест години.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари