DICE за Battlefield 1: Ще избегнем проблемите от старта на BF4

0
5


В интервю за GamesBeat относно наскоро анонсирания нов Battlefield, Дениъл Берлен, водещ игрови дизайнер в DICE сподели, че студиото работи по това старта на следващата им игра да не бъде сполетян от кошмара при дебюта на BF4. Battlefield 4 беше споходен от различни проблеми при старта си, като най-често те се свързваха с мултиплейърния компонент. Берлен споделя обаче, че те са се поучили от грешките си и най-добрия пример за това може да се види в Star Wars Battlefront.

„Работим над това отдавна. Пуснахме Battlefront, който се оправя наистина добре. Научихме много от този опит и мисля, че успяхме с играта. Ще вземем всичко научено от тази игра и ще го приложим към Battlefield One”, споделя Берлен.

Battlefront имаше едноседмична бета, месец преди дебюта на играта, като освен, че можеха да я играят, на геймърите им бе предоставена възможността да откриват и докладват всякакъв род бъгове, гличове и проблеми. Вследствие на това откритата бета се оказа страхотен успех за студиото и за самата игра, като режимите, които изглеждаха доста разбалансирани в бетата, претърпяха сериозна преработка до пускането на играта. Бета тестовете на Battlefield привлякоха почти девет и половина милиона човека.

BF One излиза в края на октомври за конзоли и PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за