Но пък може да се насладите на продължителното видео с коментар от страна на разработчика.

На прага на излизането на първото голямо допълнение за Battlefield V, Overture, DICE обявиха, че отлагат утрешната му премиера. От публикуваното от тях съобщение, става ясно, че забавянето няма да е продължително, като вероятно утре още ще разберем и за кога е отложена появата му.

„Екипът откри проблем с обновлението Battlefield V: Overture. Вместо да създаваме проблем за играта, ние засега отлагаме излизането му. Не очакваме това да е за дълго и ще се върнем с повече новини утре или когато имаме такива“, написаха в Twitter DICE.

По-рано днес, разработчикът се появи в Twitch, за да даде пояснение и ни представиха стрийм, в който може да видите голяма част от новите неща в Overture. Оказва се, че проблемът е сървърен, а не е свързан с геймплея.

Както знаете, с Battlefield V, DICE променят начина на следдебютна поддръжка за играта, като вместо платените DLC пакети, студиото се насочва към издаването на безплатни обновления. В този смисъл може да се предположи, че Overture ще е нещо наистина масивно.

Обновлението носи със себе си нова военна история: The Last Tiger, заедно с новата мултиплейърна карта: Panzerstorm. Заедно с това, Overture трябва да подготви за излизането на Tides of War – „живата“ услуга за Battlefield V, основният компонент в заглавието, посредством който ще получавате новите седмични и месечни предизвикателства, нови оръжия, превозни средства, специални събития и др.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за